Naantalin Rengasteam Oy / HR auto

SOITA JA VARAA AIKA

AJANVARAUSKALENTERI

Klo 8.00-17.00, tai sopimuksen mukaan

  02 435 5141      044 544 2156


  040 5442 152

Nelipyöräsuuntaus Naantalissa

Nelipyöräsuuntaus korjaa vinot pyöräkulmat

Renkaiden epätavallinen kuluminen, häiriöt ohjauksessa, ohjauspyörän vinous tai auton merkittävä herkkyys esimerkiksi urissa tai sivutuulessa voivat olla merkkejä vinoutuneista pyöräkulmista. Pyöräkulmat on oikaistava nelipyöräsuuntauksella, sillä niiden väärä asento heikentää ajoturvallisuutta ja mukavuutta. Nelipyöräsuuntaus on tavallinen toimenpide, joita teemme henkilö- ja pakettiautoille hallillamme Naantalissa.

Varaa aika soittamalla tai ajan suoraan paikan päälle! Käytössämme on laadukas laitteisto, jolla nelipyöräsuuntaukset hoituvat ripeästi. Meiltä onnistuvat toki muutkin autohuollot ja -korjaukset.

Nelipyöräsuuntaus on tärkeä osa auton huoltoa

Nelipyöräsuuntaus on tehtävä mm. silloin, jos olet ajanut katukiven reunaan, auton ohjauksen kalustoa on muutettu tai renkaat on vaihdettu. Myös talven jälkeen aurauskulmat on hyvä tarkastaa. Auton ajettavuus voi parantua merkittävästi ohjauskulmien säädöllä, ja ilman säätöjä renkaat voivat kulua käyttökelvottomiksi todella nopeasti. Naantalin Rengasteamin asentajat varmistavat, että saat autosi turvalliseen ja miellyttävään ajokuntoon – nähdään hallilla!